Actieve reservering

[Summary]

Plekindebuurt illustratie

Plekindebuurt.
De plek waar jij je kinderopvang regelt

Je werkt flexibel. Misschien wel voor jezelf. Als één van die ruim miljoen ZZP'ers. Met één of meer kinderen. Die je soms naar de kinderopvang wilt brengen. Maar niet op vaste dagen. Omdat jouw agenda geen vaste dagen kent. Met Plekindebuurt regel je snel en eenvoudig een kinderopvang plek. Wanneer jij het wilt. Geen vaste tijden. Wel een veilige en vertrouwde plek. Gewoon bij jou. In de buurt.

Kinderlijk eenvoudig platform

Met Plekindebuurt is een plek bij de kinderopvang altijd binnen handbereik. Voor een dagdeel, hele dag of meerdere dagen. Je start met registratie van jou en je kind. Daarna kijk je waar plek is. Na het reserveren, breng je je kind. Bijna altijd bij een kinderopvang waar je al bekend bent. Komt je kind voor het eerst? Een korte intake is voldoende. Dankzij de registratie kent het verblijf je kind. Uiteraard is er altijd de overdracht zoals je gewend bent. En het betalen gaat via Plekindebuurt. Het platform werkt op mobile, tablet en desktop.

Flexibele kinderopvang? Vast en zeker!

Steeds meer pap's en mama's gebruiken Plekindebuurt. Hoe meer ouders zich aansluiten, hoe meer kinderdagverblijven meedoen, hoe beter de kinderopvang aan gaat sluiten op de flexibele vraag. Doe mee. Samen maken we kinderopvang flexibeler.